Bilde topp

Bankløkka Båthavn

Beskrivelse

Bankløkka Båthavn er en helt ny småbåthavn som åpnet i slutten av juni 2021. Bare én times kjøretur fra Oslo og Kongsberg, og sentralt plassert for alle i nordre Vestfold.

Det blir et moderne havneanlegg med 160 båtplasser til leie. Her har du kort vei til perlene i Ytre Oslofjord, og gangavstand til Horten sentrum. Og det beste av alt: Fra båthavna har du kort vei ut til den ekte skjærgårdsidyllen i Ytre Oslofjord.

Båtplassene

Båtplassene har 3, 4, 5 og 5,5 meters bredde og måles ut fra sentermål på utriggere. I tillegg planlegges det noen få longside-plasser for større båter. Dybden på plassene varierer fra 2-6 meter, med 2 meters dybde på de minste plassene.

Alle plasser over 3 meter leveres med mulighet for uttak til strøm (16 amp). Ca. halvparten av 3 meters-plasser vil også leveres med strømuttak. Strømuttak vil være tilgjengelig ca fra 1. oktober 2021. Alle plasser får tilgang til felles vannposter i sommerhalvåret.

Båtplasstyper (senter til senter utriggere):

Båtplasstype 1: 3 m, utriggere på begge sider (6m), gangbar på en side

Båtplasstype 2: 4 m, utriggere på begge sider (8m), gangbar på en side

Båtplasstype 3: 5 m, utriggere på begge sider (10m), gangbar på en side

Båtplasstype 4: 5,5m, gangbare utriggere på begge sider (12m)

Alle gangbare utriggere er 60 cm brede. 

Båtplassene i Bankløkka båthavn leies ut etter førstemann til mølla-prinsippet. Etterspørselen etter båtplasser er for tiden stor, og vi forventer at de nye plassene leies ut fort. Vær rask hvis du vil sikre deg en plass. Bankløkka båthavn eies og driftes av Horten havn.

Alle med fritidsbåt kan bestille plass. Klikk her for bestille plass.

Du kan lese om priser og reglement her.