Horten gjestehavn

Vi er stolte av å tilby det du trenger, enten du kommer sjøveien eller landeveien. Horten gjestehavn er flere ganger vært på topp 10 av Norges beste gjestehavner. Det er vi veldig stolte av og det er viktig for oss å bevare den gode atmosfæren i havnen. Vi har ca 90 plasser til disposisjon. Det er serviceanlegg med toalett og dusj og drivstoffanlegg med diesel lett tilgjengelig.

Horten gjestehavn er inne i en periode preget av transformasjon. Nylig er det anlagt ny sykkel- og gangvei, nytt bryggeanlegg, nytt bryggeamfi og flere prosjekter er på gang. I 2019 pusser vi opp damesiden av servicebygget, dette er klart til sommersesongen.

Vi ønsker å skape attraktive områder som knytter bånd mellom sjøen og byen, både for tilreisende og innbyggere.

Vi tilbyr trådløst nettverk til våre besøkende i gjestehavna. Vi håper dette er et godt tilbud i tillegg til et bra serviceanlegg og umiddelbar nærhet til byen og flotte nærområder i rusleavstand.

Vi har flere bra restauraner på bryggekanten, kafè og bar Sus & Dus, den gode fiskerestauranten Fishland og pizzarestauranten Peppes bør kunne tilby noe for enhver smak. I tillegg har Himalaya Tandori is og enkle kioskvarer, samt lunsjretter med spennende, indiske smaker!

Hvor er hva?

- SERVICEBYGG med dusj, wc og vaskemaskiner er midt på det røde bygget, en del til herrer og en til damer. Det er også toaletter øst for Fishland i de små, røde bodene.

- BETALINGSAUTOMATEN ligger ved siden av dametoalettet midt på det røde bygget

- AVFALL? Vi har kildesortering i nedgravd anlegg mellom Visit Horten og bobilparkeringen, rett opp for det lille fyret i havna.

Kart Horten gjestehavn
Dybdekart – Horten gjestehavn
Søknadsskjema vinteropplag Horten gjestehavn

Sjøsiden kjøpesenter ligger et steinkast fra sjøen og her finner man et bredt utvalg av butikker og ikke minst Vinmonopolet! I Storgaten lenger opp i sentrum ligger mange koselige butikker med topp service og god atmosfære.

Hagebyen grenser til sentrum og Horten har lenge konkurrert om å bli Norges roseby. Flotte hager omkranser bykjærnen og en titt rundt i hagene gir både inspirasjon og glede.

I tillegg kan vi tilby et roligere alternativ; ta gjerne turen til Sykehusbrygga på indre havn, beliggende rett sør for magasinene til Marinemuseet og Fotomuseet! Her er det ikke tilgang til vann, strøm eller andre servicefunksjoner, men til gjengjeld har man få naboer og lite støy fra omkringliggende omgivelse. Det er betalingsautomat på stedet.

Vi har mange aktiviteter i lokalområdet og her nevner vi noen:

  • Kyststien i Borre; fra Karl Johansvern til Åsgårdstrand
  • Borrehaugene; Borre nasjonalpark
  • Midgardsenteret
  • Preus Fotomuseum
  • Karl Johansvern og Marinemuseet
  • Løvøya med Løvøykapellet
  • Borre Tennisbane
  • Borre Golfbane
  • Lefdahl Rideskole

Båter opp t.o.m 30 fot: Kr 220,00 pr døgn

Båter 31 t.o.m 40 fot: Kr 255,00 pr døgn

Båter 41 t.o.m 50 fot: Kr 330,00 pr døgn

Båter 51 t.o.m 75 fot: Kr 500,00 pr døgn

Døgnet starter kl 20.00. Strøm kommer i tillegg.