Bilde topp

Horten gjestehavn

Vi reserverer ikke båtplasser utover forhåndsbookingen via Dockspot.com.

Vi er stolte av å tilby det du trenger, enten du kommer sjøveien eller landeveien. Horten gjestehavn er flere ganger vært på topp 10 av Norges beste gjestehavner. Det er vi veldig stolte av og det er viktig for oss å bevare den gode atmosfæren i havnen. Vi har ca 90 plasser til disposisjon. Det er serviceanlegg med toalett og dusj og drivstoffanlegg med diesel lett tilgjengelig.

Horten gjestehavn er inne i en periode preget av transformasjon. Nylig er det anlagt ny sykkel- og gangvei, nytt bryggeanlegg, nytt bryggeamfi og flere prosjekter er på gang. Servicebygget vårt er helt nyoppusset!

Vi ønsker å skape attraktive områder som knytter bånd mellom sjøen og byen, både for tilreisende og innbyggere.

Vi tilbyr trådløst nettverk til våre besøkende i gjestehavna. Vi håper dette er et godt tilbud i tillegg til et bra serviceanlegg og umiddelbar nærhet til byen og flotte nærområder i rusleavstand.

Vi har flere bra restauranter på bryggekanten, kafè og bar Sus & Dus, den gode fiskerestauranten Fishland og pizzarestauranten Peppes bør kunne tilby noe for enhver smak. I tillegg har Himalaya Tandori is og enkle kioskvarer, samt lunsjretter med spennende, indiske smaker!

Hvor er hva?

- SERVICEBYGG med dusj, wc og vaskemaskiner er midt på det røde bygget, en del til herrer og en til damer. Det er også toaletter øst for Fishland i de små, røde bodene. Servicebygget er stengt i vintersesongen, åpner igjen midt i april.

- BETALINGSAUTOMATEN ligger ved siden av dametoalettet midt på det røde bygget

- AVFALL? Vi har kildesortering i nedgravd anlegg mellom Visit Horten og bobilparkeringen, rett opp for det lille fyret i havna.

 

Sjøsiden kjøpesenter ligger et steinkast fra sjøen og her finner man et bredt utvalg av butikker og ikke minst Vinmonopolet! I Storgaten lenger opp i sentrum ligger mange koselige butikker med topp service og god atmosfære.

Hagebyen grenser til sentrum og Horten har lenge konkurrert om å bli Norges roseby. Flotte hager omkranser bykjernen og en titt rundt i hagene gir både inspirasjon og glede.

I tillegg kan vi tilby et roligere alternativ; ta gjerne turen til Sykehusbrygga på indre havn, beliggende rett sør for magasinene til Marinemuseet og Fotomuseet! Her er det ikke tilgang til vann, strøm eller andre servicefunksjoner, men til gjengjeld har man få naboer og lite støy fra omkringliggende omgivelse. Det er betalingsautomat på stedet.

Vi har mange aktiviteter i lokalområdet og her nevner vi noen:

  • Kyststien i Borre; fra Karl Johansvern til Åsgårdstrand
  • Borrehaugene; Borre nasjonalpark
  • Midgardsenteret
  • Preus Fotomuseum
  • Karl Johansvern og Marinemuseet
  • Løvøya med Løvøykapellet
  • Borre Tennisbane
  • Borre Golfbane

Båter opp tom 30 fot:   Kr 260,-

Båter 31 fot opp tom 40 fot  Kr 300,-

Båter 41 fot opp tom 50 fot  Kr 390,-

Båter 51 fot opp tom 75 fot  Kr 600,-

Døgnet starter kl 20.00. Strøm kommer i tillegg.

Prisliste for Horten og Åsgårdstrand 2024

Havnereglement for opphold i gjestehavnene

Vil du søke om vinteropplag på vannet i Horten gjestehavn? Gå til havneweb.